MAJKA I TROJE DECE ZA DLAKU IZBEGLI SMRT U GROCKOJ: Automobil naglo skrenuo pravo na njih (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

užas

MAJKA I TROJE DECE ZA DLAKU IZBEGLI SMRT U GROCKOJ: Automobil naglo skrenuo pravo na njih (VIDEO)

Beograd -

Ugao Vase Čarapića, Smederevskog puta i Save Kovačevića u Grockoj postao je rizičan po pešake koji prelaze Smederevac na uredno obeleženom pešačkom prelazu.

U prethodnih dvadesetak godina, zbog povećanog saobraćaja na ovom pešačkom prelazu desilo se bezbroj slučajeva saobraćajnih nesreća, čak i sa smrtnim ishodom, navodi lokalni portal Žig info.

Naime, vozači na ovom delu puta obično voze nepropisnom brzinom te neuspevaju da se na vreme zaustave kada pešak prelazi ovaj prelaz. Najgore je što u ovim saobraćajnim nesrećama najviše stradaju deca. Jedan takva saobraćajna nesreća desila se i danas kada je vozač ovog automobila zamalo pokosio, odnosno udario u majku sa troje dece! Na sreću, teža nesreća je izbegnuta jer je majka sa decom "za dlaku" izbegla automobil koji je naleteo na njih i udario u lokalnu prodavnicu.

Incident se dogodio danas u 13: 25 časova, kada je majka sa troje maloletne dece iz smera Grocke zaustavila se kod pešačkog prelaza. U tom momentu iz smera Beograda naišao je automobil koji je, za sada iz nepoznatih razloga, naglo skrenuo i zamalo pokosio majku sa decom.O svemu je obaveštena i policija koja je nešto kasnije izašla na mesto ovog događaja:

Pogledajte snimak:

(Kurir.rs/ziginfo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track