PROSJAK MI PONUDIO 50 DINARA! Ono što se dogodilo ovom Beograđaninu OSTAVILO GA JE BEZ TEKSTA I U ŠOKU
Foto: Profimedia

da ne poveruješ

PROSJAK MI PONUDIO 50 DINARA! Ono što se dogodilo ovom Beograđaninu OSTAVILO GA JE BEZ TEKSTA I U ŠOKU

Beograd -

Retke su situacije u kojima gest prosjaka može da vas oduševi jer u većini slučajeva dobijemo psovku za uzvrat kada im ne damo novac koji traže od prolaznika.

Ipak, situacija koja se dogodila u popodnevnim časovima kod jedne pekare blizu Pravnog fakulteta ostaviće sve bez teksta.

Jedan sugrađanin se javio i želeo da ispriča svoje neverovatno iskustvo-

- Ja sam još uvek pod utiskom i moram ovo da podelim sa vama. Danas sam hteo da kupim burek i pošto nikada ne nosim keš sa sobom u većim količinama, nadajući se da imaju mogućnost plaćanja karticom.

Došao sam u situaciju da vičem cimerima koji su bili u blizini da mi daju keš. Nažalost ni oni nisu imali, a ja sam našao u rancu 70 dinara, ali mi je nedostajalo još 50 za burek sa mesom. Već iznerviranoj prodavačici sam rekao da odustajem od kupovine, a onda je čovek prišao i ponudio sve po 5 novčanica 50 dinara.

Mislio sam da je neki čovek što stoji u redu iza mene, a onda sam PAO NA DU.E! U pitanju je bio prosjak koji pored te pekare već nekoliko meseci prosi. Sav sam se naježio i oduzeo. Nisam znao kako da reagujem. Odustao sam od kupovine mog bureka, a njemu sam dao svojih 70 dinara

. Ja sam u šoku, za ovo ljudi moraju da čuju - govorio je jedan student koji je želeo da ostane anoniman.

Kurir.rs/Informer

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track