TRI TROFEJA SLEDEĆEG VIKENDA U BEOGRADU: Konjički, bridž i u hokeju na travi
Foto: Beoinfo

Sekretarijat za sport i omladinu

TRI TROFEJA SLEDEĆEG VIKENDA U BEOGRADU: Konjički, bridž i u hokeju na travi

Beograd -

BEOGRAD - Trofej Beograda” u bridžu održaće se predstojećeg vikenda, 24. i 25. oktobra, na šestom spratu hotela „Palas”, najavio je Sekretarijat za sport i omladinu. Ovo je tradicionalna manifestacija, petnaesta, a očekuje se učešće četrdesetak igrača. Svečano otvaranje je u subotu u 10.45 časova, turnir počinje u 11 časova, a dodela nagrada i zatvaranje je u nedelju u 16 sati. Posetioci će na manifestaciji moći da se upoznaju sa takmičarskim bridžom, kao i da saznaju gde i kada se organizuju kursevi za početnike. Organizator je Beogradski bridž savez, a pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu.

Dvodnevni konjički turnir „Trofej Beograda” sledećeg vikenda

Konjički savez Beograda organizovaće 24. i 25. oktobra dvodnevni konjički turnir u preskakanju prepona pod nazivom „Trofej Beograda 2020.”. Takmičenje će se održati u KSC „L’ amour du cheval” u Beogradu, s početkom u 10 sati. Propozicijama su predviđene utakmice u visinama od 70 do 135 centimetara. Za pobednika „Trofeja Beograda” mogu se boriti samo takmičari u kategoriji dece i juniora. Pobednik će biti proglašen drugog dana takmičenja. Osim „Trofeja Beograda”, posebno i samo za kategoriju dece organizuje se „Mali Trofej Beograda” sa nižim visinama prepona, primerenim njihovom uzrastu. Utakmice će biti otvorene i za sve ostale kategorije: ženske jahače, mlade jahače do 21 godine, kao i za seniore. Učešće su najavili i potvrdili takmičari iz najboljih beogradskih konjičkih klubova, kao i iz čitave Srbije. Program počinje u subotu u 10 sati. Utakmice su predviđene na svaka dva sata. U subotu i nedelju predviđene su po četiri utakmice. Pobednici „Malog Trofeja Beograda” i „Trofeja Beograda” biće proglašeni u nedelju po završetku utakmice, koja počinje u 12 sati.

„Trofej Beograda” u hokeju na travi

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu, 24. oktobra u Pionirskom gradu, Kneza Višeslava 27, održaće se deveti „Trofej Beograda” u hokeju na travi. Svečano otvaranje ovogodišnjeg trofeja je u 13 časova. Učesnici su mladi hokejaši i hokejašice: dve ekipe iz Beograda i po jedna ekipa Kušiljeva i Vojske (Svilajnac), kao i dve seniorske ekipe iz Beograda. Prema tradiciji, u 17 časova biće dodeljeni pobednički pehari Sportskog saveza Beograda, a biće proglašen i najbolji igrač, najbolji strelac i najbolji golman takmičenja.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track