Belgrejd pas kartica sa popustima od septembra

Kartica

Belgrejd pas kartica sa popustima od septembra

Beograd -
Kartica će u sastavu imati i vodič kroz Beograd sa detaljnim objašnjenjima koja se tiču istorijskog i kulturnog dela prestonice, ali i provoda, smeštaja i brojnih drugih usluga

BEOGRAD - Turisti iz inostranstva, ali i Srbije, imaće od septembra na raspolaganju ''Belgrejd pas'' karticu koja će im obezbediti popuste u mnogobrojnim muzejima, restoranima, hotelima ili renta kar agencijama u glavnom gradu, kazao je koordinator ovog projekta Aleksandar Đorđević.

Kartica će u sastavu imati i vodič kroz Beograd sa detaljnim objašnjenjima koja se tiču istorijskog i kulturnog dela prestonice, ali i provoda, smeštaja i brojnih drugih usluga, kazao je Đorđević.

Na taj način, kako je naveo, sve ono što je potrebno gostu prestonice tokom njegovom boravka biće na jednom mestu.

Đorđević je podsetio da ''siti pas'' koncept postoji u većini evropskih gradova, dodavši da je ovaj ''domaći'' otišao korak dalje, pa 80 odsto ponude u sklopu ''Belgrejd pas'' kartice, osim popusta, čine besplatne ponude - bilo da je to dan besplatnog smeštaja, besplatna pića po restoranima ili klubovima, ali i korišćenje renta kar usluge.

''Belgrejd pas traje tri dana. Cena je 19 evra, ali kartica ima mnogo veću vrednost, pa tako sa poklonima i popustima stiže čak do cifre koja prelazi 35.000 dinara'', istakao je Đorđević.

On je objasnio da će turistima koji žele da koriste ''Belgrejd pas'' biti omogućeno da kupe karticu preko interneta, koja potom može biti unapred poslata na kuću adresu, ili je mogu preuzeti kada stignu uBeograd, na nekom od partnerskih mesta.

Iako se čini da su kreatori ovog projekta propustili ''udarnu'' letnju sezonu za lansiranje ove ponude, Đorđević kaže da su namerno sačekali septembar i smiraj sezone kako bi, tokom meseci koji nisu toliko opterećeni, projekat preležao ''dečije bolesti'' i sledeću sezonu sačekao potpuno spreman za sve izazove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track