Najnovije vesti

MILOŠ VIDOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NOVE NAPADE NA VUČIĆA I NjEGOVU DECU
Foto: Opština Savski venac

MILOŠ VIDOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NOVE NAPADE NA VUČIĆA I NjEGOVU DECU

Beograd

Potpredsednik Opštinskog odbora SNS Savski venac i Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović najoštrije je danas osudio monstruozne pretnje Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i najnoviji brutalan obračun sa predsednikom.

Bolesne pretnje upućene deci i porodici predsednika Aleksandra Vučića su ništa drugo nego rezultat i ogledalo politike Srđana Noga, Boška Obradovića i Dragana Đilasa i njihovih pristalica - istakao je danas Miloš Vidović, reagujući na nove pretnje u javnosti. Kampanju izrazite mržnje smatram nedopustivom i apelujem da ničija deca ne smeju biti predmet najgnusnijih uvreda i verbalnog zlostavljanja.

Vidović je naglasio da, dok se građani Srbije koji žele normalnu, pristojnu i snažnu Srbiju za koju se zalažemo i borimo, Srbiju koja se neprekidno razvija i napreduje, raduju novim investicijama, novim radnim mestima, oporavku i jačanju srpske privrede, mi ujedno imamo priliku da budemo svedoci kako pristalice ovakvog besramnog napada i dalje priželjkuju i otvoreno pozivaju na beskrupulozne napade kojima podstiču na nasilje. Svaki pokušaj napada na predsednikovu decu zagovornici ovakvog pravca koriste, po uigranom scenariju laži i manipulacija, kao jedini način za obračun sa predsednikom, kada već ne mogu da mu se suprotstave argumentima, radom i rezultatima.

-Uveren sam da u trenucima kada se predsednik Vučić snažno, delotvorno i odgovorno bori za budućnost Srbije kao glavno uporište zaštite i razvoja naše dece, građani Srbije to dobro prepoznaju, i da ne može mržnja, laž i poziv na prolivanje krvi da zamene i negiraju istinu i rezultate koje predsednik i naša zemlja ostvaruje i ostvarivaće još bolje, više i jače u vremenu koje dolazi - zaključio je Vidović.

Opština Savski venac

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...