DANAS BEZ VODE DO PONOĆI: Ako živite u ovim delovima Zvezdare, Voždovca i Zemuna, kod kuće vas i večeras čekaju suve česme
Foto: EPA/Ilustracija

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na tri opštine

DANAS BEZ VODE DO PONOĆI: Ako živite u ovim delovima Zvezdare, Voždovca i Zemuna, kod kuće vas i večeras čekaju suve česme

Beograd -

BEOGRAD - Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara, Voždovac i Zemun prouzrokovaće u petak 11. decembra prestanak vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Na opštini Zvezdara, u petak od 8 sati do 24 sata bez vode će biti potrošači u ulicama Mis Irbijeve (od Opatijske do Dr Velizara Kosanovića), Dragutina Milutinovića, Kovačevoj i dr Velizara Kosanovića (od Mis Irbijeve do Kovačeve).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u petak od 8.30 do 18 sati vodu neće imati ni potrošači u Danijelovoj ulici (od Ljubićke do Vojvode Đurovića), kao ni potrošači u ulicama Vojvode Prijezde (od Rade Končara do Cankareve) i Rade Končara (od Vojvode Prijezde do Pčinjske). Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne sa pijaćom vodom.

Takođe, istog dana, u Zemunu potrošači u Novogradskoj ulici (od Garibaldijeve do Ugrinovačke) neće imati vodu od 8.30 do 18 sati. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track