Zanimljiv program u tematskom parku Terazije iz tridesetih

Zanimljiv program u tematskom parku Terazije iz tridesetih

Beograd -
Usubotu, 11. avgusta, u 18 časova održati Bluz koncert „Blue Family”, a u 19.30 predstava „Kako ubiti suprugu i zašto”, a u nedelju, 12. avgusta, u 18 časova je koncert seksteta „Skadarlija”, a u 19.30 predstava „Misija muzika”

BEOGRAD - Tokom vrelih letnjih meseci u tematskom parku „Terazije iz tridesetih” na Novom Beogradu biće predstavljen zanimljiv program u sklopu manifestacije „Beogradizacija Beograda”.

Tako će se u subotu, 11. avgusta, u 18 časova održati Bluz koncert „Blue Family”, a u 19.30 predstava „Kako ubiti suprugu i zašto”, u kojoj igraju Tamara Belošević i Željko Maksimović.

U nedelju, 12. avgusta, u 18 časova je koncert seksteta „Skadarlija”, a u 19.30 predstava „Misija muzika”, u kojoj igraju Katarina Gojković i Zinaida Dedakin.

„Terazije iz tridesetih” predstavljaju jedinstven turističko-kulturni park, koji se prostire na 4.500 kvadratnih metara poslovnog prostora i prostora namenjenog umetnicima koji će stvarati u autentičnom ambijentu iz prošlog veka.

Park je deo kulturne akcije „Beogradizacija Beograda”, projekta Skupštine grada Beograda, čiji je cilj oživljavanje kulturne scene grada i očuvanje tradicionalnih vrednosti, u izvršnoj produkciji pozorišta „Dadov”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track