RADOJIČIĆ OBIŠAO SURČIN: Grad će nastaviti da ulaže u Dom zdravlja (FOTO)
Foto: Beoinfo

gradonačelnik

RADOJIČIĆ OBIŠAO SURČIN: Grad će nastaviti da ulaže u Dom zdravlja (FOTO)

Beograd -

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas Dom zdravlja u Surčinu i izrazio zadovoljstvo što se njegovo rukovodstvo "domaćinski ponaša" prema sugrađanima.

Dodao je da će se nastaviti ulaganje u tu zdravstvenu ustanovu, a naveo je da je prošle godine nabavljen rendgen aparat koji minimalno zrači, prostorije su čiste i uredne i nema gužvi, što, kako kaže, govori o dobroj organizaciji.

- Zadovoljstvo je da vidim ovako divnu zgradu Doma zdravlja u Surčinu, deluje skladno i jako lepo. Opština Surčin i rukovodstvo Doma zdravlja domaćinski se ponašaju prema ovoj ustanovi, a na taj način i prema svojim sugrađanima - rekao je Radojičić.

Objekat zdravstvene ustanove napravljen je 2013. godine, podsetio je Radojičić, dodajući da je uloženo oko 500 miliona dinara dok je za nabavku opreme izdvojeno oko 35 miliona.

1 / 7 Foto: Beoinfo

Kako je rekao, opština Surčin je izdvojila još 50 miliona dinara.

Nakon obilaska surčinskog Doma zdravlja, Radojičić je posetio zgradu opštine gde je sa sa rukovodstvom razgovarao o urađenim projektima, izgradnji kanalizacije, renoviranim školama, fiskulturnoj sali u Dobanovcima...

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track