00:45

Manijak na Ceraku, skida se pred devojčicama (VIDEO)

ako vidite javite policiji

RODITELJI ČUVAJTE ĆERKE, POJAVIO SE MANIJAK NA CERAKU: Kamere su ga snimile dok je uznemiravao devojčicu pored lifta! (VIDEO)

Beograd -

Sudeći po grupama roditelja na društvenoj mreži Vajber, navodno se u beogradskom naselju Cerak pojavio manijak koji se skida pred maloletnim devojčicama.

Naime, kako je jedan od roditelja napisao u ovoj grupa u šta je Kurir imao uvid, a kako se može videti i na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, nepoznati muškarac vreba devojčice koje same ulaze u zgradu.

U blizini zgrade u kojima se desio jedan od incidenata, nalazi se upravo škola, a roditelji strahuju za bezbednost svoje dece.

Kako vidi na snimku, a i kako su roditelji opisali, nepoznati muškarac prvo sačeka da devojčica uđe u zgradu, a zatim dok čega lift on ulazi u zgradu i navodno odlazi. Međutim baš u tom trenutku kada se lift pojavljuje u prizemlju, dolazi do vrata, skida se i pokazuje devojčici svoje genitalije.

Roditelji su još naveli da se pripadnici policije trenutno nalaze u školi pored zgrade, te da se nadaju da će manijak uskoro biti uhvaćen.

Kurir.rs/M.V./J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja