VAKCINISANIMA SLEDEĆE NEDELJE SLEDUJU POGODNOSTI U BEOGRADU: Sa bar kodom vakcinacije popust na ulaznice ili odlazak na koncert
Foto: Kurir

budimo odgovorni

VAKCINISANIMA SLEDEĆE NEDELJE SLEDUJU POGODNOSTI U BEOGRADU: Sa bar kodom vakcinacije popust na ulaznice ili odlazak na koncert

Beograd -

Svi revakcinisani građani od sledeće nedelje moći će da kupuju karte za pozorišta i festivale sa popustom od 30 odsto.Tokom leta biće organizovana dva koncerta na Tašmajdanu, a biće pozvani samo oni koji su primili obe doze vakcine.

- Od sledeće nedelje će biti popusta za pozorišta i festivale, kto je način da se stimuliše revakcinacija i da pokažemo da društvo vodi računa o onima koji su odgovorni. Predložićemo i da se otvore sportski događaji za vakcinisane i one sa negativnim tstom. Pratimo Britaniju i Izrael, reako je zamenik gradonačelnika Beograd Goran Vesić.

- Biće dovoljno ako neko ima na papiru ili u telefonu bar kod. Slažem se da je potrebna efikasnija kampanja oko vakcinacije. Ovo je pozitivna diskriminacija koja stimuliše ljudekoji su odgovorni. Suština vakcinacije je da se što pre vratimo normalnom životu, rekao je Vesić.

- Vakcinacijom u Beogradu se ozbiljno bavimo, iz Vlade su nam rekli da bi potrošili ceo avion vakcina kad bi nam dali. Kapanja je jako važna, da ljudima objasnima zašt je ona važna. Većina ljudi nije obaveštena ili nema vremena, na nama je da dođemo do njih,rekao je Vesić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track