OGLASILA SE GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA POVODOM OBRUŠAVANJA ZEMUNSKOG STADIONA: Zid izgrađen opekom, uled dotrajalosti devastiran
Foto: Beoinfo

obrušen zid

OGLASILA SE GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA POVODOM OBRUŠAVANJA ZEMUNSKOG STADIONA: Zid izgrađen opekom, uled dotrajalosti devastiran

Beograd -

Na katastarskoj parceli čiji je korisnik fudbalski klub "Zemun", prema Dobanovačkoj ulici, došlo je do urušavanja ogradnog zida u dužini od oko 40 metara.

Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove je utvrdio da je zid izgrađen opekom i da je usred dotrajalosti i neodržavanja devastiran, te je došlo do obrušavanja jednog njegovog dela, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Građevinska inspekcija je postavljanjem službene trake obeležila prostor oko zida prema Dobanovačkoj ulici. Trenutno se na terenu nalaze radnici JKP "Gradska čistoća" koji raščišćavaju teren. Građevinska inspekcija je ostavila poziv fudbalskom klubu "Zemun", koji je korisnik parcele na koji se nalazi urušeni zid, a nakon što bude završen zapisnik biće doneto rešenje o preduzimanju odgovarajućih mera u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove naglašavaju da će, nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica, prema odgovornim licima biti preduzete zakonom propisane mere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja