TRULI STE K’O ZUBI, FALA BOGU PA VAS NE POZNAJEM Plamti rasprava uoči najvećeg hrišćanskog praznika zbog ove poruke na BG parkingu
Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

neverne tome

TRULI STE K’O ZUBI, FALA BOGU PA VAS NE POZNAJEM Plamti rasprava uoči najvećeg hrišćanskog praznika zbog ove poruke na BG parkingu

Beograd -

BEOGRAD - Na Instagramu je osvanula poruka jednog Beograđanina koji je platio parking sugrađaninu u nevolji kad je video kako mu parking kontrolor piše kaznu.

Dobro delo i pomoć u nevolji uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa umesto pohvala uglavnom je izazvalo paljbu brojnih Beograđana uz optužbe da je sve to "fejk" i da je izmislio.

- Ima par dobrih komentara, al ovi drugi jadni komentari koji u pokusaju zele nekog da ubrede ili nasmeju, mnogo ste glupi bre! I da se nije desilo nekom normalnom ce da dA ideju . Truli ste kao zubi fala Bogu pa vas ne poznajem, prokomentarisao je jedan Vuk.

- J....ti ljude, koliko prokletstva i nepoverenja! Pa jbt ako ništa drugo lep gest, pa poveruj da je tako... Odmah neke teorije zavere... Pa nama neće biti bolje ni za 100 godina!, napisao je Fiki.

- Beograd! Onaj lepi stari Beograd ❤️

Među nevernim Tomama bilo je i onih koji su se zakačili za meteo-situaciju...

- Pada kiša, a papir suv ?

- Ide oko sokolovo sada, kakva laz da je bio kontrolor...

- Ovo je super,samo da je zaista tako! Kako je taj neko znao da parking nije uplacen i sta kontrolor ukucava u aparat ?, nepoverljiva je bila Mara.

- Taj da nekom plati parking? Pa taj nije ni sebi platio kamoli nekom drugom da uplati. Samo eto, hteo je malo da se izbahati, kritikovali su Beograđani a potom je jedan od komentatora lepo stavio tačku na raspravu...

Poruka, Parking, Kazna, parking kontrolor
foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

(Kurir.rs/Instagram Moj_beo_grad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track