Hip hop na Ušću od 30. avgusta do 1. septembra

Svi kao jedan

Hip hop na Ušću od 30. avgusta do 1. septembra

Beograd -
Festivalski program, koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break densu

BEOGRAD - Hip hop festival "Svi kao jedan" biće održan 30. i 31. avgusta i 1. septembra u Skejt parku na Ušću, uz mnogo bogatiji i raznovrsniji program, nego prošle godine.

Festivalski program, koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim fanovima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i brejk densu, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova, ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.

Pored već najavljenog di-džej Tomeka, na festivalu će se naći i neka od najznačajnijih imena domaće hip hop scene.

Najaktuelnija vest u vezi sa domaćim programom jeste ponovno okupljanje grupe "Bad Copy" u punom sastavu - Ajs Nigrutin, Skaj vikler i Timbe, dodaje se u saopštenju.

Ovaj čuveni sastav prvi put posle skoro šest godina imaće svoj prvi nastup u Beogradu na festivalu “Svi kao jedan“ gde će publiku podsetiti na svoje najveće hitove poput “Idemo odma"“, “Bad Copy žurka“, “Uno, due, tre“.

Pored "Bad Copy" nastupiće i "Prti Bee Gee", VIP, Struka i Lud, Gru, a tu će biti i neke nove nade domaće scene poput Zvezda Grajma, grupe "Sik Tač" i drugi. Bitbokser (disciplina u hip hopu) Sam the Man, potvrdio je svoj nastup 1. septembra.

Na festivalu će nastupiti i poznati Minhenski di džejevi Don Dado i Beni Bijanko, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30. avgusta pored još 20 domaćih izvođača u svom dvočasovnom “Back2Back“ setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.

Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.comKarte za festival ""Svi kao jedan"" su u prodaji po promotivnim cenama - 1.600 din za komplet i 600 din za jednodnevnu kartu zaključno sa današnjim danom, a do festivala cena jednodnevne karte iznosiće 750 din, dok će komplet karata do festivala biti u prodaji po ceni od 1.990 din.

Festival je održan prvi put prošle godine u hali "Beko".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track