Najnovije vesti

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Lakša saobraćajka u Batajnici, intervencije na javnim mestima zbog alkoholisanog stanja građana
Foto: Nemanja Nikolić

Ekipe hitne pomoći imale 87 intervencija

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Lakša saobraćajka u Batajnici, intervencije na javnim mestima zbog alkoholisanog stanja građana

Beograd
07:41h

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a dogodila se jedna lakša saobraćajna nezgoda u Batajnici, bez ozbiljnije povređenih učesnika, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ostale intervencije na javnim mestima bile su zbog lica u alkoholisanom stanju i jedne tuče bez značajnijih povreda kod učesnika.

Tokom noći je dežurala 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 87 puta, na javnim mestima 21 intervencija. Ove noći bilo je značajno manje i interkliničkih trasporta kovid pacijenata. Sedmoro suspektnih na infekciju korona virusom prevezeno je u kovid bolnice u Zemunu i Batajnici.

Ipak, kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

(Kurir.rs/tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...