Najnovije vesti

DRAMA U AUTOBUSU NA LINIJI 16! Osuđeni pedofil (58) napao mlađu putnicu DVOJICA GA DRŽALA DA NE POBEGNE DO DOLASKA POLICIJE
Foto: Tamara Trajković

hapšenje

DRAMA U AUTOBUSU NA LINIJI 16! Osuđeni pedofil (58) napao mlađu putnicu DVOJICA GA DRŽALA DA NE POBEGNE DO DOLASKA POLICIJE

Beograd

Mlađa putnica prijavila je danas oko 11 sati seksualno uznemiravanje u gradskom prevozu od strane starijeg muškarca (58), a vozač GSP-a je odmah slučaj prijavio kroz sistem hitne službe.

Dispečer centra Sekretarijata za javni prevoz odmah po dobijenom alarmu kontaktirao je vozača, a potom obavestio i policiju koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

- Do momenta dolaska policije dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku - saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo alarm hitne službe od vozača koji obavlja prevoz na liniji 16.

Vozilo se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra "Ušće" u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača koji je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca.

Tokom intervencije policije navodno je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track