OPŠTINA SAVSKI VENAC I OVE GODINE NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE
Foto: GO Savski venac

OPŠTINA SAVSKI VENAC I OVE GODINE NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE

Beograd -

Danas su u svečanoj sali Opštine Savski venac dodeljene nagrade i priznanja za postignut izvanredan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja nosiocima Vukove diplome i đacima generacije sa teritorije opštine.

dodela nagrada
foto: GO Savski venac

Tim povodom predsednik Opštine Miloš Vidović uručio je najboljim učenicima vrednosne poklon vaučere za sportsku opremu i čestitao im na postignutim izvanrednim rezultatima i uspehu, kao i njihovim nastavnicima i roditeljima. Takođe, poželeo im je uspeh u daljem školovanju i istakao da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

dodela nagrada
foto: GO Savski venac

“Vi ste ponos vaših roditelja i opštine Savski venac. Želim da i dalje budete ovako uspešni, i ma gde se nalazili, vrata opštine će za vas uvek biti otvorena. U planu nam je da u periodu pred nama, još više i bolje podržavamo, stimulišemo i nagrađuje najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja ostvarivali samo dobre rezultate. Ulaganjem u vas, mi ulažemo u budućnost – poručio je Vidović i dodao da će Opština nastaviti da pruža podršku obrazovnim ustanovama kako bi našim najmlađima obezbedila što bolje uslove za školovanje. Prijemu je prisustvovao i član veća opštine Savski venac Vladimir Pavlović.

dodela nagrada
foto: GO Savski venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track