OTKUD AJKULA NA ADI? Svi u šoku! Šta to pliva u beogradskom moru? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

o čemu se ovde radi?

OTKUD AJKULA NA ADI? Svi u šoku! Šta to pliva u beogradskom moru? (VIDEO)

Beograd -

Ada Ciganlija je "beogradsko more", a stanovnici prestonice koji su se danas našli na ovom popularnom kupalištu ostali su u čudu kada se na površini vode pojavilo nešto, na prvi pogled, nalik ajkuli.

Snimak koji je jutros nastao već kruži Tviterom, a korisnica koja ga je objavila obratila se svojim pratiocima u nadi da će saznati o čemu se zapravo radi.

"Upravo snimila na Adi", napisala je ona, nakon čega je oznašla svog prijatelja Dušana koga je upitala da li se nekada sretala sa ovakvim stanovnikom Ade.

U komentarima koji su usledili oglasio se i momak po imenu Dušan, ali i svi oni koji su se našli u čudu nakon gledanja video snimka. Dok su neki zbijali šale i pisali kako se radi o ajkuli, Dušan je napisao kako ovaj snimak može da bude dokaz kako jedna od beogradskih urbanih legendi kada se radi o Adi, možda i nije samo mit, već istina.

"Ajkula. Najpribližnije, prema repnom i leđnom peraju, je štuka kapitalac koju ću morati da potražim prvom prilikom. Ova bi možda bila dokaz da primerak od 1, 5 metra nije samo ribolovačka priča.", napsiao je on.

"45. godina se kupam na Adi i ništa slično nisam video... Možda neki ogroman primerak štuke? Buca som sigurno nije. Bravo, sjajan video", napisao je još jedan korisnik Tvitera.

Ostali su se šalili kako se možda radi o ajkuli, a bilo je i onih koji su napisali kako bi se preplašili kada bi se ovolika "neman" pojavila ispred njih.

Jedan korisnik je takođe napomenu da je važno da se zna da je pecanje na Adi zabranjeno, a da kupači ne treba da se plaše vodenog sveta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track