MAŠINE POČELE DA ODLAZE IZ BLOKA 37 Vesić: Problem će biti rešen, neće više biti potrebe za sukobima između investitora i građana
Foto: Kurir

zamenik gradonačelnika

MAŠINE POČELE DA ODLAZE IZ BLOKA 37 Vesić: Problem će biti rešen, neće više biti potrebe za sukobima između investitora i građana

Beograd
09:21h

Problem gradnje u bloku 37 nije potpuno rešen, ali više neće biti potrebe za sukobima između investitora i građana, jer su mašine počele da odlaze, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Danas oko 10 sati ću se videti sa građanima u Skupštini Grada i predočiću im kako vidim trajno rešenje problema. Razgovarao sam o tome sa predstavnicma investitora i misliim da postoji rešenje koje možemo da formalizujemo u narednom kratkom periodu. To znači da će taj problem tada biti konačno rešen", rekao je Vesić na TV Prvoj.

Dodao je da problem bloka 37 pokazuje kako zajedničkim radom svih zainteresovanih može da se nađem rešenje.

"Ovim rešenjem će biti zadovoljni svi, građani, investitor i Grad Beograd. Posle toga ću razgovarati sa stanarima bloka 37 da vidimo šta treba uraditi da on postane bolje mesto za život", najavio je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track