BAHATI VOZAČ NAPRAVIO HAOS USRED BEOGRADA: Kontejner izbegao, ali stubove nije pa nastavio da vozi suprotnom trakom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

ko sve danas vozi

BAHATI VOZAČ NAPRAVIO HAOS USRED BEOGRADA: Kontejner izbegao, ali stubove nije pa nastavio da vozi suprotnom trakom (VIDEO)

Beograd -

Snimak bahate vožnje u ulici Grčića Milenka u Beogradu, koji je se pojavio na društvenim mrežama privukao je pažnju zbog haosa koji je vozač napravio.

Vraćajući se unazad u raskrsnicu, neoprezni vozač je najpre je zbunio pešaka koji je u tom trenutku želeo da pređe ulicu na pešačkom prelazu, uspeo da se isparkira i krene u željenom smeru i dodajući gas zakačio nekoliko stubova pored puta.

Nastavio je kao da se ništa nije dogodilo, ostao je u pogrešnoj traci i srećom izbegao vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smera.

Ovaj incident podelio je korisnike društvenih mreža i dok su jedni zbijali šale na račun "dinamične" vožnje i vozača, drugi su ga osuđivali.

bahati vozač
foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

"Izgubio je kontrolu, sreća da niko nije povređen", "Ko sve danas vozi", "Strašno, stavljaju stubiće ispred čoveka", "Šta ti je Golf čupa stubiće nema ogrebotinu", "Da je neko tvoj vozio malo bi drugačije razmišljao", komentarisali su korisnici društvene mreže Instagram.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track