DRUGA EKONOMSKA ŠKOLA NA ONLAJN NASTAVI, ALI NE ZBOG KORONE: Direktor za Kurir otkrio TAČAN RAZLOG
Dejan Nedić, Foto: Printskrin / You Tube

SVE PO DOGOVORU

DRUGA EKONOMSKA ŠKOLA NA ONLAJN NASTAVI, ALI NE ZBOG KORONE: Direktor za Kurir otkrio TAČAN RAZLOG

Beograd -

Ova škola rekonstruiše se od 10. septembra

Učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda Druge ekonomske škole u Beogradu pohađaju od srede nastavu onlajn, ali ne zbog loše epidemiološke situacije u školi.

Kuriru su javilo nekoliko zabrinutih roditelja obavestivši nas da sumnjaju da je razlog što deca ne pohađaju nastavu u učionicama porast broja zaraženih. Odmah smo pozvali direktora Dejana Nedića koji je rekao da nema razloga za brigu.

- Naša škola rekonstruiše se od 10. avgusta, i to je razlog što đaci drugog, trećeg i četvrtog razreda privremeno nastavu pohađaju onlajn. O tome je obavešteno Ministarstvo prosvete, i sve je urađeno u dogovoru sa njima. Rekonstrukcija je trebalo da počne ranije, ali se nije stiglo zbog kašnjenja sa pojedinim procedurama. Roditelji su o tome obavešteni još krajem avgusta. Situacija sa koronom je kod nas pod kontrolom, tako da mesta panici i širenju dezinformacija nema - rekao je Nedić za Kurir i dodao da u školskim klupama učenici prvih razreda i da nastavu slušaju u delu škole koji je već rekonstruisan:

- Svi đaci u klupe će se vratiti 15. septembra kada se očekuje završetak radova. Verujem da svi to jedva čekaju, ali nam je takođe posebno važno i da se 1.200 roditelja složilo sa time da pomenuti razredi budu na onlajn nastavi da bi sutra seli u lepše, rekonstruisane prostorije.

Kurir.rs/Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track