VESIĆ NAJAVIO: Goran Bregović na Sava Promenadi za doček Nove godine
Foto: Ana Paunković

u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi

VESIĆ NAJAVIO: Goran Bregović na Sava Promenadi za doček Nove godine

Beograd -

Grad Beograd organizuje doček Nove 2022. godine, osim već najavljenog koncerta ispred Doma Narodne skupštine, biće organizovan doček i na Sava Promenadi gde će okupljene zabavljati Goran Bregović, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je objasnio da grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića.

- Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati i laserskoj izvedbi, kao i vatrometu - najavljuje Vesić.

Napominje da će grad Beograd narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

Ujedno, narednih dana objaviće se i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Podsećanja radi, kako je najavljeno, ispred Doma Narodne skupštine za doček nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track