PODELA NOVOGODIŠNjIH PAKETIĆA ZA DECU STAROG GRADA
Foto: Promo

PODELA NOVOGODIŠNjIH PAKETIĆA ZA DECU STAROG GRADA

Beograd -

Gradska opština Stari grad počela je svečanu podelu novogodišnjih paketića koja će trajati 27, 28 i 29 decembra u Svečanoj Sali Gradske opštine Stari grad od 12 do 20 časova.

paketići
foto: Promo

Prijava za novogodišnje paketiće je trajala 45 dana a tom prilikom je prijavljeno više od 3000 mališana koji pohađaju vrtiće i osnovne škole na teritoriji naše opštine.

paketići
foto: Promo

Tokom svečanosti najmlađi Starograđani će imati priliku da se fotografišu sa Deda Mrazom i druže sa animatorima koje je za njih organizovala Gradska opština Stri grad.

paketići
foto: Promo

„Ovo je prvi put da je Gradska opština Stari grad za svu decu sa opštine, ali i za mališane koji ovde idu u vrtiće i osnovne škole, obezbedila novogodišnje paketiće. Verujemo da će i ova akcija postati tradicionalna, jer nam je briga o deci predškolskog i školskog uzrasta jedan od prioriteta. Opština je do sada za najmađe Starograđane obezbedila komplete udžbenika za predškolski program, poklone za đake prvake, zajedno sa gradom Beogradom tablete kao, besplatno plivanje i školice sporta u 8 različitih sportova kao i brojne kreativne radionice. Sve što radimo radimo da bi deca Starog grada imala najbolje moguće uslove za razvoj i odrastanje. “, rekao je na početku podele novogodišnjih paketića predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović.

paketići
foto: Promo

GO Stari Grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja