SVEČANOST ZA OSNOVCE SA SAVSKOG VENCA U „TEATRU 78“: Uručene potvrde o završenom besplatnom kursu jezika i organizovana predstava
Foto: Opština Savski Venac

SVEČANOST ZA OSNOVCE SA SAVSKOG VENCA U „TEATRU 78“: Uručene potvrde o završenom besplatnom kursu jezika i organizovana predstava

Beograd -

Opština Savski venac danas je priredila svečanost u „Teatru 78“ povodom završetka besplatnih kurseva stranih jezika za osnovce sa teritorije opštine uzrasta od 1. do 4. razreda.

Potvrde o uspešno završenom kursu engleskog, nemačkog i ruskog jezika polaznicima su uručile članica Veća opštine Savski venac Ana Marinković i direktorka Škole stranih jezika „Đuro Salaj“ Gordana Petrović.

Ana Marinković na početku je pozdravila decu i roditelje i izrazila zadovoljstvo što je veliki broj osnovaca pokazao interesovanje za ovakav vid besplatnog sadržaja.

- Opština Savski venac već nekoliko godina uspešno organizuje kurseve stranih jezika za najmlađe sugrađane, a s obzirom na pozitivne reakcije već od februara nastavićemo sa ovim besplatnim edukativnim programom. U fokusu našeg rada kao i do sada ostaće deca i njihove potrebe, sve sa ciljem da im obezbedimo bolje uslove za učenje i odrastanje na Savskom vencu- rekla je Marinković i dodala da je ovom prilikom organizovana besplatna predstava za decu „Zemlja dembelija“ u kojoj su nakon svečanog dela programa uživali i deca i roditelji.

Opština Savski Venac
foto: Opština Savski Venac

Kursevi su organizovani u saradnji sa Školom stranih jezika „Đuro Salaj“, a prema rečima direktorke Gordane Petrović program je realizovan po najsavremenijim metodama gde je preko 150 prijavljenih polaznika od oktobra do kraja decembra imalo priliku da pohađa odabrani kurs stranog jezika dva puta nedeljno u prostorijama Kancelarije za mlade Savski venac.

-Škola „Đuro Salaj“ već 69 godina na istom mestu na teritoriji opštine Savski venac i sa istim intezitetom prepoznaje potrebe sugrađana svih starosnih kategorija. Vrlo često, kao i u okviru ovog projekta, u središtu našeg rada su deca , njihov razvoj i aktivnosti koje ih stimulišu. Naročito je važno u lokalnim samoupravama da imamo što više ovakvih i sličnih inicijativa i da budemo istinski partneri u izgradnji budućnosti naših sugrađana i komšija- istakla je Gordana Petrović.

Opština Savski Venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track