VESIĆ PAZARIO PA DONEO, PUNE MU RUKE: Putare častio doručkom! (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

zamenik gradonačelnika beograda u akciji

VESIĆ PAZARIO PA DONEO, PUNE MU RUKE: Putare častio doručkom! (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Jutros sam radnicima koji rade na izgradnji pristupnih saobraćajnica za fabriku vakcina odneo doručak. Želeo sam da im se zahvalim za trud koji ulažu da posao urade na vreme i zato što rade i za vreme praznika. Saobraćajnica se nalazi u privrednoj zoni uz auto-put E-70, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Do sada je izgrađeno oko 4,3 km vodovodne mreže Ø300 i preko 4 km Ø500, kao i 4,5 km fekalne kanalizacije Ø300. Istovremeno se izvode i radovi na izgradnji konstrukcije saobraćajnice.

Saobraćajnica je dugačka oko 6 kilometara, ima kolovoz širine 7 metara sa dve saobraćajne trake, uz koje se nalazi zeleni pojas od 4,5 metara i trotoar širine 2 metra. Na šest mesta duž saobraćajnice grade se ukrštanja sa budućim saobraćajnicama koje će se graditi na ovom području, dok su za postojeće kolske ulaze u stambene i poslovne objekte obezbeđeni odgovarajući prilazi. Površina novog kolovoza je 41.500, a trotoara 12.000 kvadratnih metara.

Kada završimo saobraćajnicu čija je vrednost 14.2 miliona evra oživećemo privrednu zonu i osim fabrike vakcina ovde će narednih godina biti izgrađeno desetine privrednih objekata. Beograd pobeđuje!, zaključio je Vesić.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track