UKIDAJU SE TROLE 19, 22 i 29: Izmene u prevozu zbog radova
Foto: Vlada Sporčić

Sekretarijat za javni prevoz

UKIDAJU SE TROLE 19, 22 i 29: Izmene u prevozu zbog radova

Beograd -

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u Ulici cara Nikolaja II, u visini kućnog broja 1, od 16. aprila do 18. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Faza 1 – Radovi podrazumevaju zauzeće desne i srednje saobraćajne trake Ulice cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa Čuburskom ulicom gledano u smeru ka Crvenom krstu;

Faza 2 – Radovi podrazumevaju zauzeće leve i srednje saobraćajne trake Ulice cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa Čuburskom ulicom gledano u smeru ka Crvenom krstu.

Tokom izvođenja obe faze radova, Ulica cara Nikolaja II biće pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa Čuburskom ulicom do zone raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– trolejbuske linije 19, 22 i 29 biće privremeno ukinute;

– lokalne autobuske linije 22A i 29A biće privremeno uspostavljene od Trga Slavija do perifernih terminusa;

– privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija 22L na relaciji Studentski trg – Trg Slavija;

– vozila sa linija 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A i 29A, umesto ulicama Makenzijevom i Cara Nikolaja II, saobraćaće u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba Višnjinom, Njegoševom, Kursulinom, Makenzijevom i Trgom Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja