04:07

OVA BAKA IMA SRCE VELIKO KAO CELA SRBIJA! NATERAĆE VAM SUZE NA OČI Prosi u Knez Mihailovoj za bolesnog sina

DA LI BAKA LAŽE?

DA LI JE OVA BAKA NASAMARILA CELU SRBIJU? Prvo je raznežila sve, a sada je na meti prozivki zbog navodne prevare (VIDEO/ANKETA)

Beograd -

Snimak bake koja prosi u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, a daje prilog za decu kojoj je potrebna pomoć za lečenje dirnuo je i najtvrđa srca.

Možda ste je videli u Knez Mihailovoj ulici, jer u centru Beograda sedi i prosi.

A to radi samo zato što, kako sama kaže, kod kuće ima bolesnog sina i sve što skupi, daje za njega... Za svog sina, ali i drugu bolesnu decu.

- Moje srce ne želi da bude dobro samo mom ili tvom sinu. Ja želim da bude dobro svima. Ako bi neko došao i tražio mi pomoć, ja bih mu sav novac izručila i pomogla mu - rekla je baka za Kurir televiziju.

baka
foto: Kurir Televizija

Međutim nakon objavljenog teksta o baki ubrzo su se pojavili da bakine životne neprilike uopšte nisu takve kakvim ih ona predstavlja, te da je, kako pišu ljudi, bolestan sin samo "mamac" za izazivanje sažaljenja kod prolaznika i svojevrsna emotivna manipulacija ljudima kako bi im iznudila novac.

Nakon svega toga, autor originalnog snimka koji je postao viralan u Srbiji, vratio se baki da je zamoli za određena lekarska uverenja o zdravstvenom stanju njenog 36-godišnjeg sina kako bi mnogobrojnim ljudima, koji su s njim kontaktirali da pomognu, dostavio uverenje da se ne radi u prevari.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Instagram

Nažalost, čini se da je upravo to bilo po sredi jer baka nije želela da otkrije ime sina i doktora koji ga leči, pravdajući se time da doktor ne želi da se njegov identitet otkrije, a da lekarske izveštaje ne može da dostavi jer su oni u bolnici u Brazilu, gde se njen sin leči.

Šta je zapravo prava istina zna samo baka, mada ostavljamo ispod anketu da vi sami odlučite.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:00

Baka ipak nije tako humana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track