UHAPŠEN MLADIĆ SA SNIMKA KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Ušao u pekaru da natoči vode, a onda sa drugarima ukrao pomoć za BOLESNO DETE
Foto: Printskrin/Instagram

oglasio se mup

UHAPŠEN MLADIĆ SA SNIMKA KOJI JE RAZBESNEO SRBIJU: Ušao u pekaru da natoči vode, a onda sa drugarima ukrao pomoć za BOLESNO DETE

Beograd -

Pripadnici beogradske policije brzom i efikasnom akcijom identifikovali su i pronašli tinejdžera (17) koji je juče oko 21.50 sati iz jedne pekare u Ulici bratstva i jedinstva u Borči ukrao kutiju sa novcem prikupljenim u humanitarne svrhe.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Na snimku koji je juče objavljen na društvenim mrežama, podsetimo, vidi se jedan mladić koji je ušao u pekaru sa praznom plastičnom flašom i zamolio radnicu da mu natoči vode.

00:11

Bestidna krađa u Beogradu

Kad je radnica otišla iza pulta, mladić je dao znak rukom dvojici saučesnika koji su uleteli u pekaru i ukrali kutije za donacije.

Jedan je uzeo kutiju dok se drugi zaustavio na pola puta jer je izašla druga radnica što je nateralo mladiće da pobegnu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track