03:17

OGROMNA DEPONIJA U SRED GRADA! Kod bivše železničke stanice gomile toksičnog đubreta i šuta GRADSKI ORGANI TVRDE DA NISU NADLEŽNI

KURIR TELEVIZIJA

OGROMNA DEPONIJA USRED GRADA! Kod bivše železničke stanice gomile toksičnog đubreta i šuta NAPOKON STIGLA MAŠINA NA LICE MESTA

Beograd -

Na mestu nekadašnje železničke stanice nikla je prava toksična deponija! Odmah pored dela kompeksa Beograd na vodi koji je u izgradnji nalazi se ogromna količina smeća i šuta.

Novinarka Kurira Nevena Topličić javila se sa lica mesta, a iza nje se mogao videti ovaj neprijatan prizor.

- Ne zna se ko je nadležan za zemljište koje se nalazi pod smećem. Ono što je izvesno jeste da je to neko ko vodi radove na Beogradu na vodi. Ovih dana smo kontaktirali grad Beograd i preduzeće gradske čistoće, a tamo su nam rekli da je prostor unutar nekadašnje železničke stanice očišćen, ali da ovu površinu ne mogu da očiste jer za to nemaju ovlašćenja - rekla je Nevena Topličić.

Osim gomile smeća mogli smo, međutim, da vidimo i mašinu koja ga skuplja, šta daje nadu da je zainteresovanost redakcije Kurira za ovaj problem urodila plodom i da su se radovi na čišćenju napokon pokrenuli.

- Od kad smo se pojavili na ovom mestu, nakon samo nakoliko minuta došla je mašina koja skuplja otpad - saopštila je Nevena.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track