KAKVA SELJAČINA MORAŠ BITI DA KISELIŠ KUPUS NA TERASI: Bura na Tviteru zbog komšijskog bureta! (TVIT)
Foto: Shutterstock

lavina komentara posle ovog tvita

KAKVA SELJAČINA MORAŠ BITI DA KISELIŠ KUPUS NA TERASI: Bura na Tviteru zbog komšijskog bureta! (TVIT)

Beograd -

BEOGRAD - Na društvenoj mreži Tviter pojavio se tvit koji je izazvao silnu buru i gomilu komentara na temu kiseljenja kupusa u zgradi, odnosno na terasi.

- Kakva moraš biti seljačina da kiseliš kupus u svom stanu u 21. veku, glasio je tvit jednog Dejana koji je razljutio mnoštvo sugrađana.

Dok su jedni tvrdili da je to sasvim normalno i da svaka domaćica treba to da radi, kao i da neće da jedu "smeće" iz prodavnice, drugi su se protivili toj odluci sa izgovorom da će njima smrdeti, da se mora poštovati kućni red i da ne budete lenji već da idete u prodavnicu i kupite već ukiseljeni kupus.

- A gde da ga kiseli neko ako želi a živi u stanu i nema podrum? Treba da bude gospodin pa da kupuje glavicu kiselog na pijaci ili uopste ne treba da ga jede? Ko još jede kiseli kupus u 21. veku? Zamisli seljačina kuva sarme...", napisala je jedna žena kao odgovor na tvit.

- Kad nemaš uslova ti ne radiš to. Sutra će da pravi roštilj u hodniku

- Ne sramotite se. Jedna glupost ne čini da druga ne bude isto. Da, naravno da treba da ode na pijacu ili prodavnicu i kupi glavicu kiselog kupusa. Jel treba ja da imam ribnjak ili da čuvam prase ili jagnje u garaži ili na terasi jer volim domaće meso i ribu. Leptej*o koja logika

Onda je usledio i odgovor...

- Kada vidite nekog da kiseli kupus, ne morate da pitate odakle je, znate da nije iz Beograda i da je i svoje kopito poneo sa sobom!

A onda i dgovor na odgovor...

- Beogradski domaćini su i te kako znali da kisele kupus. A onda došli oni što su pobegli od opanka, pa se pokondirili

Kurir.rs/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track