DETALJI UŽASA U AUTOBUSU KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Manijak napao 2 devojčice, putnik krenuo na njega, pa dobio ŠAMARČINU (VIDEO)
Foto: Printscreen

intervencija građana

DETALJI UŽASA U AUTOBUSU KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Manijak napao 2 devojčice, putnik krenuo na njega, pa dobio ŠAMARČINU (VIDEO)

Beograd -

Manijak je u autobusu na liniji 43 u blizini Pančevačkog mosta polno uznemiravao dve maloletne devojke, posle čega su ga putnici savladali i pri tome je došlo do fizičkog sukoba između Milenka N. (24) i Milenka I. (38).

Navodno, kako se nezvanično saznaje, a po rečima Milenka N., Milenko I. se približio u gradskom prevozu mladim devojkama koje su izašle iz autobusa.

Milenko N. je opomenuo Milenka I., koji mu je uzvratio i udario šamar.

Po nalogu Prvog OJT u Beogradu podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv Milenka I. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

@ujedinjeninarodsrbije Intervencijom građana u Beogradu na liniji gradskog autobusa 43 (danas) 29.10.2022 oko 17 časova zadržano je N.N. lice do dolaska policije! N.N. se sumnjiči za polno uznemiravanje prema dveju maloletnica! POLICIJA se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom... #UnS #UjedinjeniNarodSrbije ♬ original sound - Ujedinjeni narod Srbije-UNS

Podsetimo, na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u pravcu ka naselju Kotež, juče je došlo do neprijatne situacije u kojoj je jedna osoba polno uznemiravala dve maloletne ženske osobe.

Kako je navedeno na društvenoj mreži Tik Tok, intervencijom građana u Beogradu zadržano je lice koje je uznemiravalo maloletnice do dolaska policije!

Policija se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track