NEPRISTOJNA PONUDA U SRPSKOM SUPERMARKETU: Gospođe se sablažnjavale pored rafa na kom je pisalo "devojački san 69,99" (FOTO)
Foto: AP Photo/Ronald Zak

žene kažu: baš glupa šala

NEPRISTOJNA PONUDA U SRPSKOM SUPERMARKETU: Gospođe se sablažnjavale pored rafa na kom je pisalo "devojački san 69,99" (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Nepristojna ponuda na rafu s povrćem u jednom beogradskom supermarketu, očas posla postala je viral na mrežama ali i predmet šale, sprdnje, čuđenja i ljutnje.

Najviše su se iznervirale žene ljute na šalu očigledno nekog vragolana zaposlenog na tom odeljenju samoposluge koji je tzv. dugi krastavac u foliji označio kao devojčki san, pa još po ceni od 69,99 dinara, brojki koja označava jednu od vazda najkomentarisanijih ljubavnih poza.

Podsetimo, devojački san nije nova kovanica, nego bezobrazan sleng naziv za čuvenu Karađorđevu šniclu, kad se uz nju donesu i dva kuvana jaja.

krastavac, devojački san
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Međutim, sad je "devojački san" osvanuo i na rafu odeljka s povrćem.

- Neko glup hteo da se našali. Šala treba da bude smešna a ovo je glupo, ocenila je jedna Beograđanka.

Druga je međutim bila duhovita pa je i u tuđem bezobrazluku pronašla svetlu tačku i potvrdila da to i jeste devojački san - da možeš da jedeš koliko hoćeš a da se ne ugojiš.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track