PRVA REKONSTRUKCIJA POSLE 60 GODINA: Opština Rakovica obnovila fasadu na OŠ "14. Oktobar". Miloš Simić: Ulažemo u budućnost!
Foto: Opština Rakovica

PRE I POSLE

PRVA REKONSTRUKCIJA POSLE 60 GODINA: Opština Rakovica obnovila fasadu na OŠ "14. Oktobar". Miloš Simić: Ulažemo u budućnost!

Beograd -

Radovi na obnovi fasade na Osnovnoj školi "14. Oktobar" u Kneževcu u gradskoj opštini Rakovica nedavno su završeni, a reč je o prvoj rekonstrukciji na ovoj školskoj ustanovi posle nešto više od 60 godina, koliko ona postoji.

foto: Opština Rakovica

Naime, škola koju pohađa nešto više od 300 učenika izgrađena je davne 1961. godine. Gradska opština Rakovica, kako su naveli, ulaže značajna sredstva u tekuće održavanje škola.

Miloš Simić
foto: GO Rakovica

- Mi svakodnevno pokazujemo brigu o našim najmlađim sugrađanima, a to ćemo nastaviti i u narednom periodu, jer ulaganje u njih jeste ulaganje u našu budućnost. Politika predsednika Aleksandra Vučića je ulaganje u obrazovanje i mi to u Rakovici svakako pratimo. Kao vlast imamo odgovornost i svakodnevno se trudimo da kroz poboljšanje života naših sugrađana opravdamo poverenje koje su nam ukazali. Svakako, potrebe naših najmlađih su jedan od prioriteta - istakao je predsednik opštine Rakovica Miloš Simić.

Učenici ove škole pre nešto više od godinu dana dobili su i prostorije za održavanje fizičkog vaspitanja. Kada je opština obnovila mesnu zajednicu, rekonstruisani su mokri čvorovi i svlačionice kako bi učenici imali što bolje uslove za bavljenje sportom. Na molbu roditelja, škola je po prvi put dobila i prostorije za produžemi boravak, naveli su iz opštine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja