NOVI SNIMAK DIVLJE SVINJE U BEOGRADU! Pogledajte kako izlazi iz žbunja i utrčava pravo u dvorište TAČNO ZNA KUDA SE ZAPUTILA
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

neverica

NOVI SNIMAK DIVLJE SVINJE U BEOGRADU! Pogledajte kako izlazi iz žbunja i utrčava pravo u dvorište TAČNO ZNA KUDA SE ZAPUTILA

Beograd -

Divlja svinja danas je ušetala u dvorište jedne zgrade u Beogradu!

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se manja divlja svinja koja izlazi iz rastinja i bez straha prolazi pored automobila parkiranih iza jedne stambene zgrade. Deluje da nije izgubljena već da tačno zna kuda se zaputila.

Prema navodima sa Instagram stranice "Moj beo grad" snimak je nastao u Borči, a komentari se samo ređaju.

- Oskudica u hrani! A i ljudi su im urbanizacijom oduzeli njihove kuće. Nemaju gde - navodi jedan korisnik.

00:11

Divlja svinja u Borči

- Prosečan dan u Borči - našalio se drugi korisnik.

- Beži od zemljotresa - dodaje jedna korisnica.

Divlje svinje inače nisu retkost u Beogradu. Najveća staništa divljih svinja u prestonici su na Velikom ratnom ostrvu i na levoj obali Dunava gde se nalaze velike poljoprivredne površine.

Velika divlja svinja, podsetimo, krajem januara je napala prolaznicu kod Fakulteta dramskih umetnosti na Novom Beogradu!

Divlja svinj snimljena je otprilike na istom mestu i krajem novembra. Tada je šetala pored ograde jednog gradilišta i iznenada je pred šokiranim vozačem neverovatnom brzinom izletela na ulicu.

Krdo divljih svinja pre toga prepalo je i građane koje su šetali zemunskim kejom u blizini TC "Ušće". Krdo divljih svinja trčkaralo je na stazi koja vodi ka hotelu "Jugoslavija".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track