PREDSEDNIK GA NAZVAO VELELEPNIM: Građen decenijama ko Skadar na Bojani ali sad će biti završen! Ovako će izgledati Prokop (FOTO)
Foto: Instagram printscreen Beogradski projekti

jutros obišao radove sa sinišom malim

PREDSEDNIK GA NAZVAO VELELEPNIM: Građen decenijama ko Skadar na Bojani ali sad će biti završen! Ovako će izgledati Prokop (FOTO)

Beograd -

Nova železnička stanica Beograd - Centar biće otvorena 20. oktobra

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros da očekuje da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda, bude otvorena "velelepna" železnička stanica Prokop.

Vučić je u video-obraćanju na svom Instagram profilu rekao da je reč o "desetinama hiljada kvadrata novog prostora, fantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju", što će doprineti i da se Srbija konačno vrati železnici i najboljim vozovima.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen Beogradski projekti

On je ranije jutros obišao gradilište na Prokopu sa ministrom finansija Sinišom Malim, nakon čega je napisao da je srećan što "radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd napreduju".

"Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd, napreduju, zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorimo velelepnu železničku stanicu", izjavio je Vučić

.Kurir.rs/Beta/Instagram Beogradski projekti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track