BEOGRAĐANIN PARKIRAO AUTO, A PREDSTAVU NEMA GDE Od "pežoa" 5 dana ni traga, NOĆNA MORA svakog vozača: "Sve smo zvali i ništa" FOTO
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

da ne poveruješ

BEOGRAĐANIN PARKIRAO AUTO, A PREDSTAVU NEMA GDE Od "pežoa" 5 dana ni traga, NOĆNA MORA svakog vozača: "Sve smo zvali i ništa" FOTO

Beograd -

Nije neuobičajena pojava da vozač zaboravi gde je parkirao svoj automobil, te da nakon nekoliko pokušaja da se priseti ipak uspe da ga pronađe.

Isto tako, nije neuobičajeno da postoje i radikalniji slučajevi. Vozač iz Beograda, sudeći po objavi na Instagram profilu "moj_beo_grad" očajnički tražio svoj automobil već pet dana.

Naime, njegov crni "pežo" nije ni ukraden niti odvučen - vlasnik je jednostavno potpuno zaboravio gde se on nalazi.

auto, izgubljen, izgubljen auto, traži se auto
foto: Printscreen/Instagram

- Traži se auto, Petlovo brdo, Vidikovac. Automobil nije ukraden nego je brat od komšije parkirao ali ne zna gde. Evo pet dana već ne mogu da verujem. Nije ih nijedan pauk odneo, sve smo zvali tako da je negde na parkingu ili ko zna gde - stoji u apelu.

Po svemu sudeći, vlasnik vozila je pomogao ljudima koji su voljni da pomognu tako što barem sa sigurnošću zna da je auto negde na teritoriji Petlovog brda ili Vidikovca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track