MASOVNA TUČA NASRED ULICE U BEOGRADU: Umešale se i žene, jedna POTEGLA ŠTIKLU, ne zna se ko koga bije! Sevale i pesnice (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/moj_beograd_rezerva

karambol

MASOVNA TUČA NASRED ULICE U BEOGRADU: Umešale se i žene, jedna POTEGLA ŠTIKLU, ne zna se ko koga bije! Sevale i pesnice (VIDEO)

Beograd -

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak brutalne makljaže, koja se po svemu sudeći, odigrala na jednoj prometnoj raskrsnici u Beogradu.

Naime, kako se može videti na snimku koji kruži mrežama, trojica muškaraca zaustavila su svoje automobile, a zatim nasrnuli jedan na drugoga.

Oni su se vukli, pesničili i šutirali,a u jednom momentu u tuču su uletele i žene, dok su ljudi iz neposredne blizine sve vreme pokušavali da ih razdvoje.

00:18

Tuča nasred raskrsnice u Kaluđerici

Jedna žena je čak izula štiklu i krvnički udarala muškarca u glavu.

Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali da izražavaju svoje zgražavanje ovom nemilom situacijom.

"Šta je bre ovo, bruka i sramota", "Ali kada vidim žene da dođu da se biju, gde si pošla, budi žensko", "Kako radi štikla na kraju" - samo su neki od njih.

Šta je izazvalo ovaj incident još uvek ostaje nejasno, kao i sam epilog.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track