PUPINOVA PALATA USKORO NA NOVOM BEOGRADU! Posetite prodajne dane Galens Investa i ostvarite posebne pogodnosti
Foto: Promo

PUPINOVA PALATA USKORO NA NOVOM BEOGRADU! Posetite prodajne dane Galens Investa i ostvarite posebne pogodnosti

Beograd -

Pupinova palata, koja se nalazi u samom centru Novog Sada, dobiće svoju naslednicu, smeštenu u jednoj od najrazvijenijih i najatraktivnijih opština u prestonici- Novom Beogradu. Zahvaljujući prvoklasnoj materijalizaciji, fantastičnoj lokaciji i sadržajima potrebnim za ispunjen život u velikom gradu, Pupin’s Palace New Belgrade je od samog starta izazvao veliko interesovanje potencijalnih kupaca.

Ukoliko i Vi želite da postanete vlasnik nekretnine u kompleksu koji će predstavljati novi stambeni i biznis centar Beograda, obavezno posetite prodajne dane, koje kompanija Galens Invest organizuje u četvrtak 29., petak 30. juna i u subotu 1. jula, u beogradskom predstavništvu, na adresi Tošin bunar 270a.

Pored prezentacije objekta, informisanja o pojedinostima vezanim za stambeni ili poslovni prostor, kao i dodatne sadržaje, prisutni će imati priliku da ostvare posebne pogodnosti za kupovinu nekretnine u Pupinovoj palati!

Pupins Palace
foto: Promo

Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupinova palata na Novom Beogradu oslikava idealan spoj materijalizacije premium kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Atraktivan izgled i moderan dizajn ovog objekta izuzetno doprinose funkcionalnosti i maksimalnoj iskorišćenosti prostora i lokacije. Odlično poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, Pupinovu palatu čini optimalnim izborom za poslovni prostor.

Pored velikog biznis potencijala, Pupin’s Palace New Belgrade nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svima onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu prestonice. Stambeni objekti najsavremenije materijalizacije i vrhunskog kvaliteta gradnje, u kombinaciji sa sadržajima potrebnim za skladan i dobro organizovan život savremene porodice, stvoriće veoma poželjno i kvalitetno okruženje za život u gradu.

Novi Beograd važi za jednu od najrazvijenijih gradskih opština u regionu. Arhitektonski i sadržajno pogoduje svima onima koji žele da na relativno brz i jednostavan način dođu do svega što im je potrebno. Pupinova palata Novi Beograd je pravi izbor za sve koji teže sadržajnom i dinamičnom životu u najsavremenijem kondominijumu u urbanom delu grada. Sudeći po najavama investitora, kompanije Galens Invest, Novi Beograd ovim projektom dobija jedinstven, impozantan i luksuzan stambeno – poslovni kompleks kakav do sad nije viđen.

Pupins Palace
foto: Promo

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za Prodajne dane koji će biti organizovani 29. i 30. juna i 1. jula: https://galens.rs/prodajni-dani-pupin-s-palace-new-belgrade-29-i-30-jun-i-1-jul/

Radno vreme kancelarija tokom prodajnih dana:

Četvrtak: od 16 do 20 časova

Petak: od 10 do 19 časova

Subota: od 10 do 17 časova

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track