"GOSPODA REŠILA DA SE DVA VRTIĆA SPOJE U JEDAN, PA NAM SAD DECA SPAVAJU NA PODU!" Roditelji besni zbog odluke obdaništa!
Roditelji se žale da im deca spavaju na podu u vrtiću, Foto: printscreen serbialive_beograd

muke na novom beogradu

"GOSPODA REŠILA DA SE DVA VRTIĆA SPOJE U JEDAN, PA NAM SAD DECA SPAVAJU NA PODU!" Roditelji besni zbog odluke obdaništa!

Beograd -

Roditelji čija deca pohađaju vrtić "Suncokret" i vrtić "Maja" na Novom Beogradu prilično su besni, s obzirom da im deca u vrtiću, kako tvrde, spavaju na podu!

Naime, prema rečima nezadovoljnih roditelja deca spavaju na podu jer je rukovodstvo rešilo da se ova dva vrtića spoje u jedan.

- Doneli su odluku o spajanju vrtića "Suncokret" u vrtić "Maja", pa sada deca zbog te odluke spavaju na podu - navodi se u poruci nezadovoljnih roditelja koja je objavljena na Instagram storiju grupe "Serbialive Beograd".

Roditelji su priložili i fotografiju na kojoj se može videti da su vaspitačice namestile posetljine i strunjače za spavanje na podu.

Roditelji se žale
Roditelji se žalefoto: printscreen serbialive_beograd

Roditelji su dodali i da su nezadovoljni zbog toga što je zabranjeno da se pali klima u vrtiću.

Tvrde da njihova deca spavaju na podu
Tvrde da njihova deca spavaju na podufoto: printscreen serbialive_beograd

- Uz to "gospoda" glume neke direktore, klima ne sme da se pali u vrtiću ako nije više od 30 stepeni, a kada je preko 30 stepeni, treba njihovo posebno odobrenje - napisali su roditelji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track