BEOGRAĐANIN SA TERASE UGLEDAO NOGE KOJE VIRE IZ NJEGOVOG AUTA Usledio ŠOK, kamera sve snimila! Građani zbog ovoga u strahu (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

obratite pažnju

BEOGRAĐANIN SA TERASE UGLEDAO NOGE KOJE VIRE IZ NJEGOVOG AUTA Usledio ŠOK, kamera sve snimila! Građani zbog ovoga u strahu (VIDEO)

Beograd -

Na društvenim mrežama proširio se snimak navodnog pokušaja pljačke koji se dogodio u ulici Miće Orlovića na Dedinju.

Naime, kako su prijavili korisnici, a snimak objavila stranica "serbialive_beograd", za sada nepoznata žena pokušala je protekle noći da obije ili opljačka čak pet automobila od kojih je uspela dva.

00:56

Pokušaj krađe na Dedinju

- Komšija do nas je čuo nešto napolju i kada je izašao na terasu iz njegovog automobila su virile nečije noge. Upravo od dotične osobe - navodi jedna žena, pa nastavlja:

- Sišao je, uhvatio je a ona je “dama” sve pokupila iz njegovog auta tako da joj je uzeo ličnu kartu i broj - istakla je ona.

Takođe, na snimku se može videti da žena vozi električni trotinet, a zatim se zaustavlja do automobila koji je navodno bio njena meta krađe, prilazi bravi i ponaša se neuobičajeno.

Da li je video istinit, za sada nije sasvim sigurno, ali ukoliko primetite i vi ovakve ili slične situacije obavezno prijavite slučaj policiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track