ČUVAJTE SE, IDE LEBDEĆA CISTERNA: Šok prizor snimljen na auto-putu, vozači obilaze kamion i mole se Bogu da se ne desi ONO NAJGORE
Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad_

opasnost na putu

ČUVAJTE SE, IDE LEBDEĆA CISTERNA: Šok prizor snimljen na auto-putu, vozači obilaze kamion i mole se Bogu da se ne desi ONO NAJGORE

Beograd -

Zastrašujući prizor snimljen je na auto-putu Beograd-Šid kod Geneksa u Beogradu, na kom se vidi cisterna koja samo što se nije prevrnula tokom vožnje.

Vozač koji je išao iza nje napravio je video zapis koji pokazuje koliko opasnih situacija ima u saobraćaju, ali i neodgovornosti pojedinih učesnika, pa je uvek neophodno pažljivo voziti i biti skoncentrisan kako bi se izbegle teške posledice.

Nije poznato da li je ova cisterna nešto prevozila, na njoj se ne vidi ni registarska tablica (barem ne na zadnjem delu), a ona je tokom vožnje predstavljala izuzetnu opasnost na putu jer se naginjala na desnu stranu u tolikoj meri da levi zadnji točkovi u pojednim trenucima nisu ni dodirivali kolovoz.

Da stvar bude gora, u komentarima na ovu objavu na Instagramu može se pročitati da je ta cisterna viđana i ranije u saobraćaju.

- Taj se uvek tako ljulja, viđao sam ga nekoliko puta - napisao je jedan korisnik Instagrama.

(Kurir.rs/ Instagram Moj Beograd)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track