BEOGRAĐANKA SE ZGROZILA KAD JE OTVORILA PAKOVANJE OD 20 JAJA: Posle ovoga će sigurno proveravati kutiju pre kupovine (FOTO)
Foto: Artyom Geodakyan / TASS / Profimedia

dešava se

BEOGRAĐANKA SE ZGROZILA KAD JE OTVORILA PAKOVANJE OD 20 JAJA: Posle ovoga će sigurno proveravati kutiju pre kupovine (FOTO)

Beograd -

Na Instagram profilu moj_beo_grad_ pojavio se video-snimak jedne Beograđanke koja je u jednom beogradskom marketu kupila, kako je napisala, pakovanje od 20 komada jaja od kojih je osam bilo pokvareno.

Naime, video je okačen kao "stori", a na njemu se vidi žena kako otvara kutiju sa jajima, od kojih je osam bilo pokvareno.

- Sveža jaja A klase od 20 jaja osam su pokvarena - piše u videu.

pokvarena jaja
foto: Instagram Printscreen moj_beo_grad

Ubrzo je i usledio komentar na ovu objavu.

- Ako imaju račun vratiće im novac ili neka zamene za drugo pakovanje. Čemu drama. Dešava se. Ili neka kupi kokošku pa neka joj snosi domaća jaja na terasi - piše u komentaru.

Podsetimo, kutija od 10 komada jaja u marektima trenutno košta od 200 do 250 dinara, dok pakovanje od 30 komada košta od 620 do 660 dinara.

Potrošačima se savetuje da pre kupovine jaja obavezno otvore kutiju i provere da li je sve u redu, dok u velikom broju slučajeva to isto urade i prodavci na kasi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track