SANACIJA PODOVA U GARAŽAMA PIONIRSKI PARK I VUKOV SPOMENIK: Smanjen kapacitet mesta za vikend
Foto: Vlada Šporčić

SANACIJA PODOVA U GARAŽAMA PIONIRSKI PARK I VUKOV SPOMENIK: Smanjen kapacitet mesta za vikend

Beograd -

U okviru tekućeg održavanja garaža „Pionirski park” i „Vukov spomenik”, od petka, 4. avgusta do nedelje, 6. avgusta izvodiće se radovi na sanaciji podova, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis”.

Radovi će obuhvatiti uklanjanje površinskog sloja podnih obloga, nakon čega će biti stavljen novi poliuretanski premaz otporan na habanje.

Zbog manjeg broja vozila u Beogradu, JКP „Parking servis” koristi sezonu letnjih odmora za neophodne građevinske radove na parking-objektima. Nakon završene sanacije podnih obloga u garaži „Zeleni venac”, predstojećeg vikenda planirani su isti radovi i u podzemnim garažama „Pionirski park” i „Vukov spomenik”.

Tokom izvođenja radova, garaže će raditi u uobičajenom režimu. Radno vreme garaža se neće menjati, korisnicima će biti dostupne 24 sata dnevno, ali će kapacitet biti delimično redukovan. U garaži „Vukov spomenik” kapacitet od 119 parking-mesta biće umanjen za 28, a u garaži „Pionirski park” za 15, od ukupno 459.

Iz ovog komunalnog preduzeća pozivaju korisnike da raspoloživost slobodnih kapaciteta u svim objektima kojima upravlja JКP „Parking servis” provere na mobilnoj aplikaciji ili na sajtu www.parking-servis.co.rs, kao i na više od 400 informacionih tabli na ulicama Beograda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja