JUTRO POSLE POŽARA NA UŠĆU! Reporter Kurira: Tri moguća uzroka, u gašenju učestvovalo 20 vatrogasaca i VIŠE VATROGASNIH VOZILA
Foto: Screenshot Instragam/moj Beograd

kurir tv

JUTRO POSLE POŽARA NA UŠĆU! Reporter Kurira: Tri moguća uzroka, u gašenju učestvovalo 20 vatrogasaca i VIŠE VATROGASNIH VOZILA

Beograd -

Čini se da su novobelogradske obale Sava i Dunava ove godine postale kobne, kada su splavovi u neposrednoj blizini Ušća u pitanju.

Nakon što su početkom godine nešto skorije potonuli, noćas oko jedan sat posle ponoći veliki požar zahvatio napušteni brodić, restoran, ali nisu zahvatili ostale splavove.

splav, Savski kej, Požar
foto: Printscreen Prva

Za jutarnji program Kurir televizije uključio se NIkola Vujović, reporter, koji je bio na licu mesta i gledaocima preneo direktna saznanja.

S obzirom na drvenu konstrukciju splava, vatrena stihija se brzo proširila, progutala i u potponosti uništila ce objekat.

01:03

IZGOREO SPLAV NA UŠĆU: Reporter Kurira u istrazi: 3 moguća uzroka, u gašenju učestvovalo 20 vatrogasaca i VIŠE VATROGASNIH VOZILA

- Srećom, nema povređenih, ali je pričinjena velika materijalna šteta. U gašenju požara učestvovalo je preko 20 vatrogasaca i više vatrogasnih vozila. A što se uzroka tiče, pa uzrok ovakvih nesreća obično su plinska boca, dotrajala instalacija ili ljudski faktor. Ipak da ne bi nagađali ovog jutra, tačan uzrok bi će poznat nakon završenog uviđeja i istrage. - rekao je Vujović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:19

Izgoreli splav na Savskom keju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track