BESPLATNI KONCERTI I PEŠAČKE TURE: Evo šta još nudi "Beogradski turistički festival" u petak i subotu na Trgu Republike!
Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

TOB

BESPLATNI KONCERTI I PEŠAČKE TURE: Evo šta još nudi "Beogradski turistički festival" u petak i subotu na Trgu Republike!

Beograd -

Turistička organizacija Beograda (TOB) organizuje "Beogradski turistički festival" u naredna dva dana, 15. i 16. septembra na Trgu republike.

Cilj je predstavljanje turističke ponude grada, s na ovoj manifestaciji će biti predstavljene i turističke organizacije iz zemlje i regiona, uz bogat muzički, kulturno-umetnički i zabavni program, kao i bazar.

Glavni muzički program biće održan u petak, 15. septembra na Dan srpskog jedinstva, a na bini na Trgu Republike nastupaće hor "Čarolija“, AКUD "Lola", trio "Tri mrske trske" i kvintet "Da Кapo" koji će izvoditi filmsku muziku o Beogradu, saopštio je TOB.

Trg Republike
foto: TOB

Takođe, biće predstavljeni rvači sa Svetskog prvenstva u rvanju koje se trenutno održava u Beogradu i najavljeni viteški Despotovi dani.

U subotu je bazar na Trgu Republike odakle polaze i besplatne pešačke ture "4 strane Beograda" sa polaskom u 11 i 14 časova. Zainteresovani građani treba da se jave Turističkom informativnom centru TOB na kraju Кnez Mihajlove 56 ili na brojeve: 011/ 263-5622 i 011/2635-343.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track