"OVAJ DEČKO JE OPLJAČKAO NAŠ STAN, SVE VREDNO JE POKRAO": Kamere uhvatile lopova u Višnjičkoj banji, bez blama RADI OVO (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen moj_beo_grad

izašao sa peškirom na glavi

"OVAJ DEČKO JE OPLJAČKAO NAŠ STAN, SVE VREDNO JE POKRAO": Kamere uhvatile lopova u Višnjičkoj banji, bez blama RADI OVO (VIDEO)

Beograd -

Sigurnosne kamere su u naselju Višnjička banja 22. septembra, oko 11 časova snimile mladića koji je, kako se navodi u objavi, opljačkao stan jedne stambene zgrade.

Naime, jedan stan u ovom naselju postao je meta njegove kriminalne aktivnosti, a tom prilikom mladić je odneo sve vredne stvari koje su mu se našle pod rukom.

Mladić je na početku snimka krenuo da izlazi iz stana, ali se ubrzo vratio unutra i pritvorio vrata, da bi potom izašao sa peškirom na glavi, verovatno u nameri da sakrije svoj identitet.

"Ovaj dečko je 22.09 oko 11 časova u naselju Višnjička banja opljačkao naš stan. Pokrao je sve vredne stvari. Apelujem, svi koji ga prepoznaju da prijave policiji ili meni. Već par stanova je obijeno poslednjih nedelju dana u ovom naselju.", navodi se u objavi na Instagram profilu "moj_beo_grad_".

Odgovarajući na komentare ispod objave, gde jedan korisnik postavlja pitanje kako je ušao, autor snimka naveo je da je mladić obio prozor jer se njihov stan nalazi u prizemlju.

Ovim putem, apelujemo na sve koji ga možda prepoznaju da hitno obaveste policiju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track