ONO ŠTO SU BEOGRAĐANI PRONAŠLI U PECIVU ZGROZILO LJUDE: U piti sa mesom sam našla deo plastičnog noža i to onaj OŠTAR deo! (FOTO)
Foto: Shutterstock

UŽAS

ONO ŠTO SU BEOGRAĐANI PRONAŠLI U PECIVU ZGROZILO LJUDE: U piti sa mesom sam našla deo plastičnog noža i to onaj OŠTAR deo! (FOTO)

Beograd -

Mnogi ljudi prinuđeni su da doručak kupe u nekoj od mnogobrojnih pekara, a neki kupuju i hleb. Međutim, nekima se dešavalo da u pecivu pronađu mrave ili bube, ali ono što je pronašla jedna porodica mnoge je otavilo bez teksta!

Naime, u jednoj pekari kupili su hleb, a unutar njega pronašli su kesu.

- Pronašli smo kesu u hlebu. Hleb smo pre toga jeli i tek pred kraj smo u zalogajima pronašli kesu, a onda videli da je cela kesa u ostatku hleba. Nećemo podnositi bilo kakvu prijavu, ali smo poslali mejl pekari da povedu računa - navodi se u poruci koja je objavljena na Instagram stranici "Moj_beo_grad_".

Našla kesu u hlebu
Našla kesu u hlebufoto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Priložena je i fotografija.

Potom se javio i jedan mladić koji je imao neprijatna iskustva sa istom pekarom.

- Žalio sam se par puta, što na čistoću radnje, što na proizvode. Uvek će vam se izviniti, dobićete slatki paket kao znak izvinjenja, ali apsolutno ništa neće uraditi, jer je u svakoj radnji haos. Prljavo je i rade deca, nema ko da radi - navodi se u jednom od komentara.

Zatim se javila i jedna devojka koja je imala problem sa istom pekarom.

hleb, pekara, kesa, pita, nož
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

- U piti sa mesom sam našla deo plastičnog noža, onaj oštar gornji deo zapravo. Kada sam pokazala zaposlenoj u pekari, samo je slegla ramenima i rekla da oni tu ne mese nego njima dovoze pecivo. Ne smem ni da zamislim šta bi mi se desilo da nisam videla na vreme to. Nakon toga više nikad nisam kročila ni u jedan njihov objekat - napisala je ova devojka.

Kurir.rs

Bonus video:

02:18

Humana akcija niške pekare Ako si gladan, posluži se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja