BIZARAN SNIMAK PARKIRANJA U BEOGRADU: Gospođa se dobro pomučila, IZNERVIRALA, pa otišla - oštetila čak TRI VOZILA (VIDEO)
Foto: Instagram/192_rs

BIZARAN SNIMAK PARKIRANJA U BEOGRADU: Gospođa se dobro pomučila, IZNERVIRALA, pa otišla - oštetila čak TRI VOZILA (VIDEO)

Beograd -

Parkiranje je živa muka za vozače početnike, svi su kroz to prošli, slagao bi ko bi rekao da nije. A onda se taj mučan period zaboravi, pa svi postanemo "iskusni vozači".

A do tog momenta, svakakve "egzibicije" su moguće. Tako je i sa ovim pokušajem uparkiravanja jedne gospođe na Voždovcu, čija je bravura za volanom završila na društvenim mrežama.

Ovu scenu Ulici Dimitrija Marinkovića 32 zabeležile su nadzorne kamere.

Na snimku se vidi da žena belim kolima marke "golf" pokušava da se parkira, ali joj to nikako ne polazi za rukom.

Napred, nazad, mic po mic, pa izlazak i "premeravanje" pogledom, pa onda vrti, vrti volan na jednu, pa na drugu stranu, pa opet mic po mic napred, nazad... Pa naglo udaljavanje, pa ponovni pokušaj i na kraju odustajanje! Tako je u najkraćem izgledao ovaj bezuspešni pokušaj parkiranja između dva automobila snimljen u dva nastavka.

Neki korisnici društvenih mreža navode da je žena posle bezbroj pokušaja da uparkira automobil, usput oštetila dva vozila - "tojotu" i "mercedes". Ako računamo da je i njeno oštećeno tom prilikom, bilans ovog čina jeste - mnogo pokidanih živaca i tri oštećena automobila.

Nakon svega, kažu, uputila se u nepoznatom pravcu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track