BEOGRAĐANKA PORUČILA PALAČINKU S PRŠUTOM, PA SE ŠOKIRALA KAD JE ZAGRIZLA: Šta je bre ovo, može stomak da me zaboli!
Foto: Ana Paunković

strašno

BEOGRAĐANKA PORUČILA PALAČINKU S PRŠUTOM, PA SE ŠOKIRALA KAD JE ZAGRIZLA: Šta je bre ovo, može stomak da me zaboli!

Beograd -

Beograđanka K. A. je u jednoj piceriji na Voždovcu poručila slanu palačinku sa pršutom, međutim, kad je presekla šokirala se.

- U toj piceriji uvek kupujem picu, ali sam sad prvi put rešila da probam slanu palačinku i to sa pršutom. Kada je konobar doneo oduševila sam se jer je plačinka bila baš velika, bukvalno preko celog tanjira, a preko je ukrašena čeri paradajzom. Međutim, kad sam presekla na pola primerila sam da pršute nema nigde, samo malo namaza i to onako u tragovima - priča nam Beograđanka i dodaje:

Palačinka, Palačinke
foto: Profimedia

- Kako sam seckala onu palačinku nisam mogla da nađem pršutu, tek ako je na jednoj strani bilo tri tanko isečena parčeta. Ne samo da nema pršute nego nigde namaza, pavlake. Palačinka prazna. Samo testo i to testo koje je bilo baš debelo.

Prema njenim rečima palačinka je bila gotovo nejestiva.

- Pojela sam onaj deo u kom je bilo namaza i ona tri parčenceta pršute. Ostalo nije moglo da se jede pa sam sve i ostavila zajedno sa paradajzom. Stvarno ne razumem kako mogu da budu tako bezobrazni. Verovatno paze da se ne ugojimo, od ovoga može stomak da me zaboli.

Stvarno sam besna. Palačinka košta 450 dinara, i nije do novca nego do njihove bahatosti što gledaju da zakinu na svakom obroku, pa čak i na salati, a sad dele i poluprazne palačinke.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

KONOBARI TRLJAJU RUKE ZBOG NAJAVE O OBAVEZNOM BAKŠIŠU! Evo zbog čega je ta namera dobra, kao i šta kažu građani ANKETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track