BILJINA PRIJATELJICA OČAJNA ZBOG PROFESIONALNOG UPRAVNIKA: Lopovi pokušali da mi obiju stan, a on traži 2.500 dinara samo za ovo!
Foto: Zorana Jevtić

sramota

BILJINA PRIJATELJICA OČAJNA ZBOG PROFESIONALNOG UPRAVNIKA: Lopovi pokušali da mi obiju stan, a on traži 2.500 dinara samo za ovo!

Društvo -

Provalnici su pokušali jednoj ženi da obiju stan, ona je snimak sa nadzorne kamere tražila od upravnika, ali joj je on za to tražio novac!

Na društvenim mrežama, tačnije u grupi "Besplatna pravna pomoć - Pravni centar Niš" požalila se jedna Bilja, čija prijateljica ima problem.

- Da li upravnik kućnog saveta ima pravo da trazi novac da bi pokazao snimak iz lifta zgrade? Prijateljici je neko pokušao da provali u stan i pobegao je u lift. Upravnica trazi 2.500 dinara - navodi se u Biljinoj objavi.

upravnik, pare, kamera, snimak, lift
foto: Printscreen Facebook

Mnogi korisnici su je savetovali da prijavi upravnika zbog prikrivanja dokaza.

- Nije on vlasnik kamera i policija ima pravo da uzme snimak jer ona treba da da dozvolu za te kamere ako nema dozvolu možete njega da prijavite - glasi jedan komentar.

Savetovali su je i da podnese zahtev za preispitivanja rada upravnika.

- Ako se radi o profesionalnom upravniku podnesite podnesak Privrednoj komori Srbije sa zahtevom da se smeni i sankcioniše. Naravno prijateljica treba da se obrati i policiji - napisao je jedan korisnik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track