DIVLJACI UNIŠTAVALI SVE PO ZGRADI I DVORIŠTU: VANDALIZAM u Krnjači, građani u panici sedeli zatvoreni u stanovima (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

DIVLJACI UNIŠTAVALI SVE PO ZGRADI I DVORIŠTU: VANDALIZAM u Krnjači, građani u panici sedeli zatvoreni u stanovima (VIDEO)

Beograd -

Neviđeni vandalizam dogodio se danas u Krnjači u prepodnevnim časovima blizini Osnovne škole "Zaga Malivuk", saznaje Kurir.

Grupa od navodno četiri mladića i devojka, upali su na parking zgrade koja se nalazila na toj adresi unoseći strah i paniku svima okolo.

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, divljaštvo je trajalo oko sat vremena.

- Huligani su udarali po ulaznim vratima zgrade, razbijali vrata, krali protivpožarnih aparata i bicikle, pomahnitalo trčali unutar i oko zgrade, a jedan od huligana je držao mesarski nož sve vreme. Pokušavao je da zaustavi kapiju kako bi huligani u automobilu pokušali da pobegnu - priča za Kurir jedan od stanara zgrade.

01:02

Nezapamćeni vandalizam u zgradi u Krnjači

Zabrinuti građani su zvali policiju koja se pojavila na licu mesta, ali grupa huligana je uspela da pobegne pre njihovog dolaska.

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

HULIGANI SU OTERALI NAVIJAČE, STADION ODAVNO VIŠE NIJE BEZBEDNO MESTO! Đurović: Tragičan incident u Atini je mogao DA SE OČEKUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja